PDF Print

Overlijden Marion Ross

Wij ontvingen onderstaand verdrietige bericht van David Ross, lector van onze statie. Wij herdenken Marion in onze gebeden en weten ons verbonden met David en zijn kinderen in deze dagen van afscheid. Een paar mensen van onze geloofsgemeenschap zullen bij de uitvaart aanwezig zijn. Zelf zal ik de crematiedienst leiden. Zo willen we onze verbondenheid met David uitdrukken namens ons allen. Wanneer we weer mogen vieren zullen we haar ook gedenken in onze eigen kerk.

Wim van den Berg, rector

 

  “Niet alleen voor hen bid Ik,
maar ook voor degenen die door hun woord in Mij geloven:
dat ze allen één mogen zijn.”
Johannes 17, 20-21a 

 

 

 


Marion Ross-Bogers
* 3 januari 1960    + 8 maart 2021

In de vroege morgen van maandag 8 maart overleed Marion Ross, mijn echtgenote. Verschillende van u wisten dat zij ziek was en dat het de laatste tijd steeds slechter ging. Het was haar niet gegeven de strijd tegen de kanker te winnen. Toen zij overleed was ze slechts 61 jaar oud. Naast mijzelf liet ze een zoon, George, en dochter Moira achter.

Vanwege de coronamaatregelen zal ze op maandag 15 maart in Roosendaal in klein gezelschap herdacht worden waarna de crematie zal plaatsvinden.

Gelegenheid om te condoleren kan per post op het adres Lijsterbeslaan 15, 4702 AN  Roosendaal of per e-mail op davidross@ziggo.nl

 

De website van Oud-Katholiek Zeeland | postadres: Bree 50a, 4331 ED  Middelburg | Rector: W. van den Berg, tel.  06 250 168 39